Zaterdag 14 september: 10.00-16.00 uur kennismaken met Reiki & Reading in Zeist

Stichting Creatief Herstel heeft op zaterdag 14 september van 10.00-16.00 uur een Benefietmarkt georganiseerd. Deze Benefietmarkt zal plaatsvinden bij Kinderboerderij De Brink in Zeist (adres: Kroostweg 7).

Tijdens de Benefietmarkt is de kick-off van Stichting Creatief Herstel. Stichting Creatief Herstel staat voor Creatieve Dagbesteding voor vrouwen in de regio Utrecht. We hopen op deze dag een mooi bedrag op te halen voor de stichting en er een gezellige dag van te maken. Er zal breed aanbod zijn waaronder kramen met diverse producten, springkussen, workshops en een Wellness hoek.

In de Wellness hoek ben je van harte welkom om kennis te komen maken met o.a. Reiki & Reading. Voor slechts €10,00 kun je plaats nemen op de behandeltafel voor een korte kennismaking met Reiki. Of je kunt kiezen om inzicht(en) te ontvangen tijdens een Reading met inzichtkaarten.

Touch of Angels steunt dit initiatief van Stichting Creatief Herstel. Voor meer informatie over Stichting Creatief Herstel kun je naar hun website gaan, www.stichtingcreatiefherstel.nl .

Tot zaterdag 14 september!