Business Soul Reading

Reading is het “lezen” of invoelen van de energie van een persoon, dier of voorwerp. Tijdens een reading stem ik mij af op de spirituele wereld en maak gebruik van mijn intuïtie. Ik voel, zie, hoor en dit mag ik delen met degene voor wie het bedoeld is. Noem het de spirituele wereld, hogere zelf, de Bron; alles is energie en daar komt de informatie vandaan. Alle antwoorden liggen in jezelf, ik werk ondersteunend om jou een stap verder te laten gaan. Ik help jou om zelf toegang te krijgen tot alle antwoorden. Dit kan op gebied van jouw bedrijf, privé en relaties. 

Business Soul Reading

Voor ondernemers kan een Business Soul Reading verhelderend zijn. Tijdens deze 2 uur durende reading sessie krijg je inzichten op gebied van levensthema’s, business, relaties en inzicht wat je allemaal met je meedraagt wat niet van jou is. Alles wat je meedraagt wat niet van jou is kan beperkend werken in jouw business.

“Waarom komen er geen klanten”

“waarom kan ik geen klanten behouden”

“wat is de eerste stap wat ik moet zetten voor mijn praktijk”

“waarom ben ik zo moe”

“moet ik wel doorgaan met mijn praktijk”

dit zijn vragen die ik regelmatig krijg van klanten en waarop ik een heldere antwoord kan geven.

Inzicht

Door inzicht te hebben in je eigen gedragingen en gevoelens krijg je ook inzicht in jouw bedrijf. Door met die inzichten aan de slag te gaan en blokkades aan te gaan kan er heling in jou plaatsvinden. Deze persoonlijke groei zorgt dat ook jouw onderneming zal gaan groeien naar betere resultaten, meer omzet en meer winst.

Vervolg

Als vervolg op de Business Soul Reading raad ik je aan om met de blokkades aan de slag te gaan met een aantal krachtige Multidimensionale Healing sessies. Door inzicht alleen zul je niet de volledige transformatie maken, daar is meer voor nodig. Oude patronen, blokkades, karmische banden, systemen, mindset, open hartset en gedrag hebben tijd en ondersteuning nodig om te transformeren.