Over mij

Ik ben Viola, moeder, echtgenote, medium, healer, kinesioloog. Ik zing, maak muziek, ben graag onder de mensen, ben dankbaar voor alles en iedereen die op mijn pad komt en ook weer mijn pad verlaat. Ik leer door mijn ervaringen en van iedereen om mij heen. Ik lach, huil, bewonder en verwonder, ik weet alles en ik weet niks. Ik leer, weet, ontdek, aanschouw en deel………..ik ben mens.

Door mijn ervaring met Reiki en intuïtieve ontwikkeling ben ik mij steeds meer gaan interesseren in het communiceren met de spirituele wereld. Ik ontdekte dat ik gevoeliger werd voor energieën en dat ik dingen meemaakte die ik niet kon verklaren. Dit gebeurde met name na het overlijden van mijn moeder. Het verlies van mijn moeder had bij mij een enorme impact. Niet alleen het overlijden van mijn moeder, want mijn vader was 1,5 jaar voor haar al overgegaan.

Het ontvangen van boodschappen en helende energie vanuit de spirituele wereld heeft mij in de afgelopen jaren veel troost gegeven en geholpen in mijn ontwikkeling als medium en als mens. Mijn interesse voor de spirituele wereld groeide en ik werd me er steeds meer van bewust, dat ik kon waarnemen met mijn “zesde zintuig”. Achteraf bleek dat ik dit eigenlijk al mijn leven lang doe, maar niet bewust.

De informatie krijg ik door via het voelen, horen, zien, weten en soms ook proeven en ruiken. Mijn vertrouwen in mijn intuïtie groeide en ik begon aan de Opleiding Mediumschap. Daarna is het balletje gaan rollen en zoog ik alle informatie omtrent het mediumschap en trance als een spons op.  Inmiddels heb ik in de afgelopen jaren vele contacten mogen maken met de spirituele wereld en overleden dierbaren. Vele liefdevolle boodschappen en helende energie heb ik mogen doorgeven. Om dit te kunnen blijven doen, blijf ik trainingen volgen en werk veel samen met andere mediums, healers en met uiteraard de spirituele wereld.

Ik werk veel met de Engelenenergie. Hier voel ik mij heel vertrouwd mee en merk dat het ook heel prettig werkt tijdens mijn readingen voor de ander. De naam van mijn praktijk is als vanzelf ontstaan, Touch of Angels.

Ik werk veel met hooggevoelige dames en heren die in door hun gevoeligheid zich hebben afgesloten voor de wereld om zich heen. Gevoelig voor emoties en gevoelens van anderen die diep binnenkomen, als het verdriet van de ander diep binnen komt. Bij de dames ondernemers vormt dit regelmatig een blokkade om hun talenten en ondernemerschap te laten groeien en te tonen aan de wereld. Door de beperkende gedachtes als “kan ik het wel” en “wie zit er nou op mij te wachten” komen deze dames niet volledig tot hun waardevolle recht. En dit is iets waar ik zelf ook mee te maken heb gehad. Ik weet als geen ander hoe het is om helemaal vast te zitten in het hoofd en mezelf klein te houden en mijn praktijk niet zichtbaar te maken.

Door mijn invoelend vermogen, mijn talloze trainingen en opleiding én door de ervaring dat ik zelf diverse blokkades ben doorgaan, maak ik gebruik van alle tools om transformaties bij anderen te ondersteunen. Beperkende gedachten worden omgebogen naar een gevoel van vrij en intuïtief ondernemen.

Trainingen en opleiding:

In juni 2019 ben ik afgestudeerd aan de HBO-conforme opleiding Kinesiologie bij de NSK. Dit is een 4-jarige opleiding tot Kinesioloog (bij Nederlandse School voor Kinesiologie). De opleiding is SNRO HBO-conform en FONG HBO-Bachelor conform geaccrediteerd. MBK en PsBK zijn CPION geaccrediteerd.

De opleiding omvat o.a.:

  • Touch for Health 1 t/m 4
  • Metaforen en Holografische Touch for Health
  • Kinesiologie (diverse technieken, tevens G.E.M.S. en Espavo basis)
  • Orthomoleculaire Basiskennis en Chemie
  • Praktijkvoering
  • Oefenpraktijk
  • Scriptie en onderzoek
  • CPION PsMbk (dit omvat o.a. MBK (medische basiskennis), IPP (Inleiding Psychologie en Psychopathologie) en TV (therapeutische vorming).

Van Klacht naar Kracht! Dit is het motto van de opleiding Kinesiologie.

In Kinesiologie heb ik een waardevolle aanvulling gevonden voor mijn praktijk. Wat ik zo bijzonder vind aan Kinesiologie is dat je het lichaam laat “vertellen” over de klacht, (fysieke) pijn of stress. Ik fungeer als vertaler wat het lichaam aangeeft en zelf krijg je de inzichten over jouw emoties, blokkades en pijn. Om daarna met behulp van correcties vanuit diverse technieken het zelfhelend vermogen te ondersteunen, waardoor de energie weer vrijelijk kan stromen. Er wordt rust, vrijheid, inzicht en ontspanning ervaren en het gevoel weer een stap(je) vooruit te kunnen.

Ik blijf in beweging en ik volg momenteel de opleiding Meervoudige Merkaba Heler.

2002-2005:     Reiki I, II, III
2005-2010:      Intuïtieve ontwikkeling
2009-2011:      Academie voor Mediumschap (Beroepsopleiding voor Mediums)
2010 en 2011: Arthur Findlay College (Trainingsweek Mediumschap van Sandy Baker en trainingsweek Healing van Jackie Wright)
2012:                Bovendonk (Trainingsweek Healing Mediumschap van Brian Robertson)
2012: Trainingsweek Trance Healing van Jackie Wright
2011-heden:    diverse meerdaagse trainingen en workshops op het gebied van Healing, Mediumschap, Trance en Fysiek Mediumschap bij Engelse en Nederlandse mediums zoals o.a. Mavis Pittilla, Paul Jacobs, Janet Parker, Scott Milligan en José Gosschalk
2012-heden:   deelname aan diverse circles voor Trance, Fysiek Mediumschap en Healing
2015-2019:     Nederlandse School voor Kinesiologie (4-jarige hbo-opleiding Kinesioloog)
2016-heden:    Touch of Angels – Praktijk voor Healing en Kinesiologie
Augustus 2018 5-day Silent Retreat with Mooji at Kasteel de Berckt (NL)
Juli 2019 5-daagse Dzogchen stilteretraite met Jan Geurtz in Winterberg (DE)
Oktober 2019 EHBO
Oktober 2019 3-daagse workshop Mediumschap met Janet Parker in Obdam (NL)
November 2019 2-daagse Intensive Advanced Mediumship met José Gosschalk in Naarden (NL)
September 20203 webinars bijscholing “Gezond Samenwerken” van RBCZ met Fleur Kortekaas, Annet van Laar en Pierre Capel (online)
Oktober 2020 2-daagse nascholing PsMBK “De vijf natuurlijke Basis-dynamieken in een gezond ontwikkelingsproces” met Ad van Vugt in Soesterberg (NL)
Oktober 20204-daagse event Unleash The Power Within Virtual met Tony Robbins
Juli 2021webinar bijscholing “Waarom antibiotica en andere medicatie ons microbioom verstoren” van Natura Foundation (online)
Juli 2021 webinar bijscholing “Corona en bloedstollingsproblematiek; leefstijlpreventie op maat” van Natura Foundation (online)
September 2021nascholing PsMBK “(Epi)genetica, een blauwdruk” met Joyce de Bruin van Con Amore (online)
Oktober 2021opleiding tot Meervoudige Merkaba Heler. MMT (Meervoudige Merkaba Technieken) niveau 1 met Johan van Lier van Spiritueel Centrum Aurora
November 2021opleiding tot Meervoudige Merkaba Heler. MMT (Meervoudige Merkaba Technieken) niveau 2 met Johan van Lier van Spiritueel Centrum Aurora
Februari 2022diploma Meervoudig Merkaba Heler. MMT (Meervoudige Merkaba Technieken) niveau 3 met Johan van Lier van Spiritueel Centrum Aurora
2022diploma Meervoudige Merkaba Meester-heler. MMT (Meervoudige Merkaba Technieken) niveau 4