Over mij

Ik ben Viola, moeder, echtgenote, medium, healer, kinesioloog. Ik zing, maak muziek, ben graag onder de mensen, ben dankbaar voor alles en iedereen die op mijn pad komt en ook weer mijn pad verlaat. Ik leer door mijn ervaringen en van iedereen om mij heen. Ik lach, huil, bewonder en verwonder, ik weet alles en ik weet niks. Ik leer, weet, ontdek, aanschouw en deel………..ik ben mens.

Door mijn ervaring met Reiki en intuïtieve ontwikkeling ben ik mij steeds meer gaan interesseren in het communiceren met de spirituele wereld. Ik ontdekte dat ik gevoeliger werd voor energieën en dat ik dingen meemaakte die ik niet kon verklaren. Dit gebeurde met name na het overlijden van mijn moeder. Het ontvangen van boodschappen en helende energie vanuit de spirituele wereld heeft mij in de afgelopen jaren veel troost gegeven en geholpen in mijn ontwikkeling als medium en als mens. Mijn interesse voor de spirituele wereld groeide en ik werd me er steeds meer van bewust, dat ik kon waarnemen met mijn “zesde zintuig”. Achteraf bleek dat ik dit eigenlijk al mijn leven lang doe, maar niet bewust.

De informatie krijg ik door via het voelen, horen, zien, weten en soms ook proeven en ruiken. Mijn vertrouwen in mijn intuïtie groeide en ik begon aan de Opleiding Mediumschap. Daarna is het balletje gaan rollen en zoog ik alle informatie omtrent het mediumschap en trance als een spons op.  Inmiddels heb ik in de afgelopen jaren vele contacten mogen maken met de spirituele wereld en overleden dierbaren. Vele liefdevolle boodschappen en helende energie heb ik mogen doorgeven. Om dit te kunnen blijven doen, blijf ik trainingen volgen en werk veel samen met andere mediums, healers en met uiteraard de spirituele wereld.

Ik werk veel met de Engelenenergie. Hier voel ik mij heel vertrouwd mee en merk dat het ook heel prettig werkt tijdens mijn readingen voor de ander. De naam van mijn praktijk is als vanzelf ontstaan, Touch of Angels.

In juni 2019 ben ik afgestudeerd aan de HBO-conforme opleiding Kinesiologie bij de NSK. In Kinesiologie heb ik een waardevolle aanvulling gevonden voor mijn praktijk. Wat ik zo bijzonder vind aan Kinesiologie is dat je het lichaam laat “vertellen” over de klacht, (fysieke) pijn of stress. Ik fungeer als vertaler wat het lichaam aangeeft en zelf krijg je de inzichten over jouw emoties, blokkades en pijn. Om daarna met behulp van correcties vanuit diverse technieken het zelfhelend vermogen te ondersteunen, waardoor de energie weer vrijelijk kan stromen. Er wordt rust, vrijheid, inzicht en ontspanning ervaren en het gevoel weer een stap(je) vooruit te kunnen.

2002-2005:     Reiki I, II, III
2005-2010:      Intuïtieve ontwikkeling
2009-2011:      Academie voor Mediumschap (Beroepsopleiding voor Mediums)
2010 en 2011: Arthur Findlay College (Trainingsweek Mediumschap van Sandy Baker en trainingsweek Healing van Jackie Wright)
2012:                Bovendonk (Trainingsweek Healing Mediumschap van Brian Robertson)
2012: Trainingsweek Trance Healing van Jackie Wright
2011-heden:    diverse meerdaagse trainingen en workshops op het gebied van Healing, Mediumschap, Trance en Fysiek Mediumschap bij Engelse en Nederlandse mediums zoals o.a. Mavis Pittilla, Paul Jacobs, Janet Parker, Scott Milligan en José Gosschalk
2012-heden:   deelname aan diverse circles voor Trance, Fysiek Mediumschap en Healing
2015-2019:     Nederlandse School voor Kinesiologie (4-jarige hbo-opleiding Kinesioloog)
2016-heden:    Touch of Angels – Praktijk voor Healing en Kinesiologie
Augustus 2018 5-day Silent Retreat with Mooji at Kasteel de Berckt (NL)
Juli 2019 5-daagse Dzogchen stilteretraite met Jan Geurtz in Winterberg (DE)
Oktober 2019 EHBO
Oktober 2019 3-daagse workshop Mediumschap met Janet Parker in Obdam (NL)
November 2019 2-daagse Intensive Advanced Mediumship met José Gosschalk in Naarden (NL)
Oktober 2020 2-daagse nascholing PsMBK De vijf natuurlijke Basis-dynamieken in een gezond ontwikkelingsproces met Ad van Vugt in Soesterberg (NL)
Oktober 20204-daagse event Unleash The Power Within Virtual met Tony Robbins