Groepshealing

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is groepshealing-1024x577.png

Helen doen we samen

Groepsprocessen zijn heel dynamisch, we zijn elkaars leermeester en we spiegelen elkaar. De energie van een groep helpt de frequentie te verhogen en zal je verder helpen met het werken aan je levensthema’s en transformatie.

Ook als je veel behoefte hebt aan rust, ontspanning, een betere gezondheid, ondersteuning van je immuunsysteem en meer veerkracht ben je van harte welkom. Je ontvangt healing in een groep met andere vrouwen.

Tijd voor verandering, tijd voor healing next level vanuit de hogere dimensies

Tijdens een 2 uur durende multidimensionale healingsessie is de basis rust en ontspanning waardoor de energie heerlijk door je lichaam stroomt. Deze energie heb je nodig voor jezelf, voor je relaties, gezondheid en voor een gezond en succesvolle business.

Multidimensionaal

De meeste mensen zijn al bekend met de derde, vierde en vijfde dimensie, maar we hebben ook bewustzijn in hogere dimensies.
Als Meervoudige Merkaba Heler ben ik in staat om mijn bewustzijn te verruimen in meerdere dimensies en werk ik met mijn geactiveerde lichtlichamen.

Met behulp van de meervoudige merkaba technieken kan ik zeer hoge multidimensionale energie-stromen doorgeven voor zeer krachtige healingen. Tijdens de groepshealing ben ik in staat om iedereen ook een persoonlijke healing te geven, speciaal op jou gericht op zielsniveau.

Unieke groepshealing

One size doesn’t fit all, dus elke groepshealing zal op de groep worden afgestemd en is daarom uniek. We zijn in een kleine setting met voldoende aandacht voor jou.

Samen laten we de healing plaatsvinden en activeren we het zelfhelend vermogen, waardoor jouw energie weer volop kan stromen. Zelfs als je niks voelt of ziet, zal de energie stromen als gevolg van jouw liefdevolle intentie.

Voor jou

  • Bodyscan en geleide meditatie
  • Healing kristal; dit kristal is speciaal geprogrammeerd voor jou en voor de heling van jouw levensthema
  • Groepshealing waarbij iedereen een persoonlijke healing op een diep level ontvangt
  • Instructies voor thuis om te aarden, voor het versterken van je immuunsysteem, energetisch reinigen en beschermen van jezelf, je huis en je werkplek
  • Live in mijn praktijk
  • Kleine groep voor persoonlijke aandacht, min. 4 deelnemers, max. 6 deelnemers

Tarief

67 euro

Schrijf je hier in: