Nieuwe Podcast: Gesprek met Désirée over merkaba healing en stichting Inside The Same

Een mooi gesprek met Désirée Schoonen

Désirée houdt zich net als ik bezig met de meervoudige merkaba technieken. Als directeur van de stichting Inside The Same helpt zij kinderen met Albinisme in Oost-Afrika.

In deze podcast vertelt Désirée over Inside The Same en hoe ze de merkaba technieken voor zichzelf inzet en hoe zij het licht brengt in donker Afrika. Het doel van de stichting is om de welzijn van de kinderen met Albinisme te bevorderen.

Ze vertelt hoe de meervoudige merkaba technieken op haar pad is gekomen, over haar achtergrond in de mode & beauty branche en hoe haar bewustzijn is gegroeid.

Meervoudige merkaba technieken

De meeste mensen zijn bekend met de derde dimensie, maar we hebben ook bewustzijn in hogere dimensies.

Met behulp van de meervoudige merkaba technieken is het mogelijk om ons eigen bewustzijn te verruimen in meerdere dimensies.

Zowel Désirée als ik zijn meervoudige merkaba meesterheler en zijn als mens met een groter bewustzijnspotentieel in staat om zeer hoge multidimensionale energie stromen door te geven voor zeer krachtige healingen. 

Meer over Désirée:

Instagram : BrandNewDeeZ

Haar podcastkanaal heet Soul2Soul en kun je vinden op Instagram en Facebook en alle podcast kanalen zoals Spotify en Apple Podcast

Soul2Soulthepodcast.buzzsprout.com

Meer over de stichting Inside The Same:

www.InsideTheSame.com

Inside the Same volg je via InstagramFacebook en LinkedIn

Heb je vragen of wil je meer weten, neem gerust contact met ons op. 

Viola – Life & Business Healer
info@healingzeist.nl
www.healingzeist.nl