Deep Trance Healing

Bij een Deep Trance Healing stem ik mij af op de spirituele wereld om de helende energie door te geven aan de ontvanger. Door deze afstemming vindt er een samenwerking plaats waardoor de ontvanger helende energie kan ontvangen die een werking kan hebben op elke vlak van ons lichaam, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Wat weer een helende uitwerking heeft op jouw onderneming. Immers door wat jij heelt bij jezelf, zal er ruimte ontstaan voor groei zowel privé als zakelijk.

Innerlijke rust in jou zal je doorgeven naar jouw team en collega’s. Om relaxt te kunnen ondernemen zal je zelf de rust tot je nemen. Je ontvangt tools zoals meditaties en visualisaties om innerlijke rust te behouden.

Tijdens de healing ligt of zit de ontvanger en ik leg mijn hand op de rug of arm. Via deze aanraking stroomt de energie daar waar het nodig is.

De behandeling vindt geheel gekleed plaats, alleen de schoenen worden verzocht uit te doen indien de healing liggend wordt uitgevoerd op de behandeltafel. Het is raadzaam om niet te strakke kleding te dragen.

Het is raadzaam om voldoende water te drinken tot enkele dagen na de healing.

Er wordt geen diagnose gesteld. De Business Healing mag beslist niet worden beschouwd als een plaatsvervangende medische behandeling.

De healing heeft een doorgaand effect van 3 tot 4 dagen. Dit betekent dat de werking niet stopt op het moment dat de healer aangeeft dat de healing is beëindigd.

In de dagen na de healing kunnen de volgende effecten optreden

  • een volledige ontspanning
  • een diepere slaap
  • verkleuring van de urine
  • soms lichte misselijkheid
  • een lichte vorm van diarree
  • hoofdpijn

Dit hoort bij het genezingsproces en is slechts van tijdelijke aard.