Multidimensionale Healing sessie

Tijdens een Multidimensionale Healing sessie wordt er een sterke combinatie gemaakt van Kinesiologie (voor bewustwording en inzicht) en Meervoudige Merkaba Heling (voor zeer krachtige heling vanuit de werkelijke niveau’s van creatie in het universum).

Jij krijgt helende energie vanuit diverse dimensies, die een zeer diepgaande werking heeft op elk niveau zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Het werkt bij jou stressverlagend en je krijgt een betere gezondheid, een leeg hoofd en meer rust.
En dus een helende uitwerking op jouw onderneming. Immers doordat jij jezelf heelt, zal er ruimte ontstaan voor groei zowel zakelijk als privé. Je gaat meer leven vanuit je gevoel en intuïtie.

Effect voor jouw bedrijf

Innerlijke rust in jou zal je doorgeven naar jouw team en collega’s. Om relaxt te kunnen ondernemen zal je zelf de rust tot je moeten nemen. Je ontvangt tools zoals oefeningen, meditaties en visualisaties om innerlijke rust te behouden. Je leert hoe je zelf stress kunt verlagen.
Door de rust in jou zal er ruimte komen voor jouw creatieve ideeën voor jouw bedrijf, waardoor je beter kunt plannen, overzicht houden, creatieve uitingen in je marketing en meer zelfvertrouwen wat leidt tot meer omzet en winst.

Multidimensionale Healing sessie

Een Multidimensionale Healing sessie duurt 2 uur en omvat bewustwording in de blokkades (m.b.v. spiertesten en technieken uit de Kinesiologie), stressreductie, aarding, visualisatie en een zeer krachtige Meervoudige Merkaba Heling.

(Meerdere) Multidimensionale Healing sessies zijn zeer geschikt als vervolg na een Business Soul Reading. De hoeveelheid aantal sessies zijn afhankelijk van de klachten en/of levensthema’s. Tijdens een healing sessie gaan we met de blokkades aan de slag, die tijdens een Business Soul Reading aan bod zijn gekomen. We gaan niet voor een quick fix, er is tijd nodig om trauma’s die in jaren zijn opgebouwd te helen. Vaak zijn trauma’s ook karmisch die jij te helen hebt voor jouw familiesysteem.

Tijdens de healing sessie

De sessie vindt plaats op de behandeltafel waarop je comfortabel kunt liggen voor totale ontspanning van het lichaam.

Je hoeft alleen je schoenen uit te doen. Trek makkelijke kleding aan voor je eigen comfort. 

Met behulp van spiertesten achterhalen we de mogelijke oorzaak van stress, pijn, spanning, verdriet en vermoeidheid. Maar ook waarom je je doelen niet bereikt of waarom je wel plannen kunt maken maar het niet voor elkaar krijgt om het uit te voeren. Hier kijken we naar huidige stress, familie systemen, gaan we terug in de tijd, stressoren zoals voeding, problemen in relaties enz. 

Tijdens de sessie raak ik bepaalde punten aan op het lichaam of voer ik andere handelingen uit (zoals meridianen strijken, energetisch reinigen enz. ) om de stress los te maken en uit het lichaam te laten stromen. Dit zijn o.a. acupunctuurpunten, punten van de meridianen. Hierbij maak ik gebruik van het boek Acupunctuuratlas van de gevoelens om deze punten te verklaren.

Ik leer je ook hoe je zelf stress uit je lichaam kunt laten stromen. Deze handelingen krijg je ook mee om thuis en in het dagelijks leven uit te voeren.

Als medium zie ik energie die tijdens een sessie voor mij zichtbaar wordt. Ik neem je hier zoveel mogelijk in mee door je mee te laten voelen en zien. Mocht ik tijdens de sessie contact krijgen met overleden dierbaren in de spirituele wereld, dan zal ik dit met je delen. 

We eindigen altijd met een zeer krachtige Meervoudige Merkaba Heling waarbij heling op een zeer diepe level plaats vindt. Mogelijk wordt hierbij gebruik gemaakt van kristallen.

Indien gewenst kan de healing sessie ook zittend plaats vinden. Voor mensen die niet goed geaard zijn, zal eerst zittend een oefening worden gedaan om te aarden. 

Na de healing sessie

Het is raadzaam om na de Healing sessie rustig aan te doen en om voldoende water te drinken tot enkele dagen na de healing. De healing houdt nog 2 tot 3 dagen aan.

Tijdens een Multidimensional Healing sessie kun je de helende energie voelen stromen of  je kunt kleuren zien. De energie en de transformatie is heel subtiel, dat is de reden waarom de meeste mensen pas na een week of zelfs langer een verandering opmerken. Schrijf daarom altijd voor jezelf op wat je doel is van een healing of wat de klacht(en) zijn. Dan kun je later altijd terug lezen welke veranderingen er hebben plaatsgevonden.

Na 17 jaar ervaring als Reiki-master en ruim 11 jaar ervaring als Trance Healer maak ik nu uitsluitend gebruik van Meervoudige Merkaba Technieken.
Ik ben gediplomeerd professioneel Meervoudige Merkaba Kosmisch heler in de Smaragdorde (MMT niveau 6) en ik geef zeer krachtige Meervoudige Merkaba Helingen.
Merkaba betekent verruimde bewustzijnsveld, “mer” = goddelijke bewustzijn, “ka” = onze ziel en “ba” = ons fysieke lichaam.

Bij een Meervoudige Merkaba Heling maak ik gebruik van krachtige energieen vanuit de Bron. Deze helingsvorm is vele malen krachtiger dan de verschillende vormen van heling (zoals Reiki en Trance Healing) waarvan ik voorheen gebruik maakte.

Door gebruik te maken van Meervoudige Merkaba Technieken kan ik met een verruimde bewustzijn hogere helende energieen laten doorstromen naar de ontvanger.

Met de Meervoudige Merkaba Technieken leer ik ook om mijzelf te helen van onbalans en blokkades. Dit is van belang voor mijn eigen gezondheid voordat ik een ander kan helen.

Meervoudige Merkaba Heling is erkend door o.a. mijn beroepsvereniging VBAG en KTNO. Dit is een deeltijd hbo-opleiding.