Business Healing sessie

Na 17 jaar ervaring als Reiki-master en ruim 11 jaar ervaring als Trance Healer maak ik nu uitsluitend gebruik van Meervoudige Merkaba Technieken.

Bij een Meervoudige Merkaba Heling maak ik gebruik van krachtige energieen vanuit de Bron. Deze helingsvorm is veel krachtiger dan de verschillende vormen van heling waarvan ik voorheen gebruik maakte.

Door gebruik te maken van Meervoudige Merkaba Technieken kan ik met een verruimde bewustzijn hogere helende energieen laten doorstromen naar de ontvanger.

Met de Meervoudige Merkaba Technieken leer ik ook om mijzelf te helen van onbalans en blokkades. Dit is van belang voor mij eigen gezondheid voordat ik een ander kan helen

De ontvanger krijgt helende energie, die een werking kan hebben op elke vlak van ons lichaam, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Wat weer een helende uitwerking heeft op jouw onderneming. Immers door wat jij heelt bij jezelf, zal er ruimte ontstaan voor groei zowel privé als zakelijk.

Innerlijke rust in jou zal je doorgeven naar jouw team en collega’s. Om relaxt te kunnen ondernemen zal je zelf de rust tot je moeten nemen. Je ontvangt tools zoals meditaties en visualisaties om innerlijke rust te behouden. Door de rust in jou zal er ruimte komen voor jouw creatieve ideeën voor jouw bedrijf.

Een krachtige Business Healing sessie duurt 2 uur en omvat bewustwording in de blokkades (m.b.v. spiertesten), stressreductie, aarding, visualisatie en een krachtige Meervoudige Merkaba Heling.

Business Healing sessies zijn zeer geschikt als vervolg na een Business Soul Reading. Tijdens een healing sessie gaan we met de blokkades aan de slag die tijdens een Business Soul Reading aan bod zijn gekomen.

Het is raadzaam om na de Healing sessie rustig aan te doen en om voldoende water te drinken tot enkele dagen na de healing. De healing houdt nog 2 tot 3 dagen aan.