Healing

Een consult voor Reading en/of Healing kan ook via Skype of telefonisch plaatsvinden. Bij voorkeur zie ik je liever in mijn praktijk, maar indien nodig kan een consult op afstand tot stand komen.

Bij een healing stem ik mij af op de spirituele wereld om de helende energie door te geven aan de ontvanger. Door deze afstemming vindt er een samenwerking plaats waardoor de ontvanger helende energie kan ontvangen die een werking kan hebben op elke vlak van ons lichaam, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Tijdens de healing ligt of zit de ontvanger en ik leg mijn hand op de rug of arm. Via deze aanraking stroomt de energie daar waar het nodig is.

De behandeling vindt geheel gekleed plaats, alleen de schoenen worden verzocht uit te doen indien de healing liggend wordt uitgevoerd op de behandeltafel. Het is raadzaam om niet te strakke kleding te dragen.

Het is raadzaam om voldoende water te drinken tot enkele dagen na de healing.

Er wordt geen diagnose gesteld. De healing mag beslist niet worden beschouwd als eeplaatsvervangende medische behandeling.

De healing heeft een doorgaand effect van 3 tot 4 dagen. Dit betekent dat de werking niet stopt op het moment dat de healer aangeeft dat de healing is beëindigd.

In de dagen na de healing kunnen de volgende effecten optreden

  • een volledige ontspanning
  • een diepere slaap
  • verkleuring van de urine
  • soms lichte misselijkheid
  • een lichte vorm van diarree
  • hoofdpijn

Dit hoort bij het genezingsproces en is slechts van tijdelijke aard.