Tips, bonus en korting bij derden

Ik werk met diverse bedrijven samen (affiliate), waardoor ik jou een korting/bonus kan verschaffen.

Money Club van Hilde Radt:
Bonus: gratis reading met engelenkaarten t.w.v. 127 euro
Mail naar info@healingzeist.nl als je in aanmerking wilt komen voor de bonus of klik op deze affiliate link naar de website:

Website Money Club

Bouw in 3 maanden een winstgevend bedrijf bij financieel Business Coach Hilde Radt


Bonusan:
10% korting op de producten van Bonusan.
Mail naar info@healingzeist.nl als je in aanmerking wilt komen voor de korting of klik op deze affiliate link naar de website:

Website BONUSAN VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Bonusan biedt sinds 1966 een breed assortiment van ruim 350 specialistische supplementen, van fytotherapie tot orthomoleculaire producten, ontwikkeld voor en in samenwerking met gezondheidsprofessionals. 

De werkzaamheid van deze supplementen is wetenschappelijk onderbouwd en geïnspireerd op de natuur en de werking van ons lichaam. 


MijnDiad:
éénmalige korting op abonnementsbijdrage
Mail naar info@healingzeist.nl als je in aanmerking wilt komen voor de korting op klik op deze affiliate link naar de website:

Website MijnDiad

Praktijksoftware voor de complementaire en integrale zorg

MijnDiAd is ontwikkeld voor zowel kleine praktijken als gezondheidscentra. Onze praktijksoftware is veelzijdig in te zetten en op maat te maken voor vele verschillende werkvelden.


E-boekhouden:
e-Boekhouden.nl is hét online boekhoudprogramma dat geschikt is voor ondernemers, verenigingen & stichtingen en accountants & boekhouders. Klik op deze affiliate link naar de website:

e-Boekhouden.nl