1 op 1 live boost-traject van 3 maanden

Be The Leader of Your Life & Business

De 1 op 1 live boost-traject Be the Leader of Your Life & Business voor ondernemers duurt 3 maanden en is een kickstart voor jouw ontwikkeling en voor jouw business. We zullen ons bezig houden met blokkades opruimenzelfvertrouwenbewustwordingaardinginnerlijke rust en intuïtie. We maken een verbinding naar jouw zakelijke verlangen. Spiritualiteit speelt een belangrijke rol, maar wel met beide benen op de grond en het (zakelijk) stuur in eigen handen. Bepaalde gedragingen, angsten en mindset worden overgedragen in het DNA.

We worden gevormd door onze genen, karakter, de omgeving waarin we opgroeien en de mensen waarmee we omgaan.
Als kind zoek je de veiligheid en geborgenheid en als dat er niet is, zal je naar mate je ouder wordt daar last van blijven houden. Opvattingen die je hebt meegekregen worden beperkende gedachtes en je houdt je daarmee (on)bewust klein.

Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat jij niet voor niks als creatieveling bent geboren. Ik geloof namelijk dat jij en ik een mooie taak te volbrengen hebben hier op aarde. Iedereen heeft zijn of haar unieke talenten, we hoeven het alleen maar te zien. Laat dit zien in jouw business, draag jouw creativiteit en helende vermogen uit. Of dat nu in producten of diensten zijn, als jij in balans bent dan straal jij dit uit en dit zorgt voor betere verkoop, meer omzet en meer winst.

Ik ga voor kwaliteit en dat wil ik ook voor jou. Ik zet mij volledig in en dat vraag ik ook van jou. Volledige inzet doe je voor jezelf. Jij bent tenslotte degene die aan het roer staat van jouw leven. Jij bent degene die bepaalt hoe jij je leven wilt inrichten en niemand anders. Niemand anders betaalt jouw rekeningen, niemand anders weet hoe jij werkelijk voelt of voelt wat jouw verlangen zijn en waar jij behoefte aan hebt.

Als Life & Business Healer zet ik verschillende technieken en methodes in zoals Business Soul Reading, Multidimensionale Heling, Meervoudige Merkaba Technieken, Kinesiologie (waaronder G.E.M.S, Espavo, ESR en Touch for Health), meditatie, visualisatie, channelling, chakra en meridianen-balans.

1 op 1 live boost-traject, wat kun je verwachten:

We gaan een kickstart maken met:

 • Blokkades opruimen
 • Stresslevel omlaag halen
 • Innerlijke rust
 • Een vol hoofd leeg maken
 • Van klacht naar kracht

Je bent al tot heel veel in staat, je hebt al een grote wijsheid in je en je bent in staat om jezelf te helen. Dit hoeft alleen maar tot je bewustzijn te komen. Ik help je om een volgende stap te zetten in je leven om jouw zelfliefde door te voeren in jouw business. Jouw twijfel om jezelf te laten zien gaat plaats maken voor een glimlach.

Wil jij:

 • Zelfliefde en zelfvertrouwen
 • Intuïtie als business tool
 • Het universum als helpdesk
 • Makkelijk keuzes maken voor jouw business
 • Een inspiratie zijn voor jouw omgeving, zowel privé als zakelijk
 • Genieten van het leven en jouw bedrijf

Hoe fantastisch zou het zijn als je vertrouwt op jouw eigen lichaam. Jouw lichaam geeft zoveel signalen af als jouw energie niet voldoende stroomt. Tijdens de krachtige Multidimensionale Healing sessies mag jouw hoofd tot rust komen en let your body do the talk.

Ben jij toe om vanuit flow te leven en vanuit intuïtie te ondernemen in plaats vanuit wilskracht?
Voel jij vanuit jouw innerlijk, ergens een plekje in jouw lichaam een YES! naar boven komen? En dan vooral NU? Maak een gratis kennismakingsafspraak (20 minuten) en wij gaan samen kijken of wij een match zijn.

1 op 1 boost-traject 3 maanden €977

 • 1 Business Soul Reading
 • 3 krachtige Multidimensionale Healing sessies
 • 1 Healing sessie op afstand
 • Relax & StressRelease tools
 • e-mail/sms toegang
betaling in 3 termijnen €337

“Ik kon, doordat ik me vrij voelde in mezelf de juiste beslissingen nemen hoe verder te gaan met mijn praktijk.”

caret-down caret-up caret-left caret-right
Gerie Dekker Praktijk voor Bewustwording De Phoenix

De sessies die ik bij Viola gedaan heb, hebben mij geholpen om blokkades op te ruimen. Elke sessie kwam ik dieper bij de kern van de blokkades.

Uiteindelijk voelde ik me vrij in mezelf. Viola liet zich volledig leiden in het moment op een integere manier, heel liefdevol.

Datgene wat prioriteit behoefte op dat specifieke moment, kwam aan bod.

Na afsluiting van de sessies kon ik, doordat ik me vrij voelde in mezelf, als spiritueel therapeut de juiste beslissingen nemen hoe verder te gaan met mijn praktijk.

Als ik weer een blokkade tegenkom ga ik zeker weer naar Viola toe.

Marianne W.

I believe

everything comes to you in the right moment

Be patient
Be grateful

dankzij jou
thnx Viola

X Marianne W. 2022