Lichttafel voor healing op afstand tijdens de Open Healingavond

Tijdens de Open Healingavonden maken we gebruik van een lichttafel.

Op deze lichttafel staan de namen van degene die healing kunnen gebruiken, maar om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid zijn om te komen.

De namen worden op briefjes geschreven en dichtgevouwen. Je ontvangt de helende energie van de avond. Deze energie wordt opgebouwd door de samenwerking van de healers met de spirituele wereld, maar ook door de aanwezigen en degenen die zich afstemmen op de energie van de avond. Samen verhogen we de frequentie. Sommige bezoekers die gevoelig zijn kunnen dit zelfs voelen. Ze nemen een bepaalde trilling waar en/of een sensatie door het lichaam (bv. rillingen, rust, kalmte, sereniteit).

Voor een meer intense beleving kun je dus zelf ook “actief” meedoen met afstemmen.

Je hoeft alleen een rustig plekje te vinden waar je je op dat moment bevindt en ga met de aandacht naar de ademhaling. Je hoeft niks aan jouw ademhaling te veranderen, alleen waarnemen en rustig doorademen. Daarna stem je af op de Healingavond. Als je het prettig vindt, kun je gebruik maken van een ontspanningsmuziekje. Dit is niet noodzakelijk, het is wenselijker om in stilte de energie te ervaren.

Het allerbelangrijkste is om je eigen ontspannen houding te vinden. Voor wie meer geoefend is met meditatie, kan die techniek of houding aannemen wat prettig is voor zichzelf.

Neem alleen waar wat er gebeurt, alles is goed. Oordeel niet en wees niet te streng als je afgeleid wordt.

En wil je alleen jouw naam doorgeven en ontvangen, dan is dat natuurlijk ook helemaal goed.

Je kunt jouw naam doorgeven via het contactformulier, via mail info@healingzeist.nl, via Facebook of sms naar 06-57849574. Jouw gegevens worden niet opgeslagen of gebruikt voor andere doeleinden. Deze mailtjes en sms’jes worden na afloop van de avond verwijderd en de briefjes met namen worden verbrand in een abalone schelp. Het doorgeven van namen is kosteloos.

Wij wensen je een heel fijn rustmomentje

Lichttafel

De Open Healingavonden zijn een initiatief van Healinggroep Zeist en worden op vrijwillige basis uitgevoerd. Een healing vervangt niet de reguliere gezondheidszorg en bij lichamelijke en psychische klachten dient eerst de (huis)arts te worden geraadpleegd. Het bezoeken/deelnemen van een healingavond geschiedt op eigen verantwoordelijkheid.