Gratis healing op afstand maandag 6 juli 20.00-21.00 uur (aanmelden via info@healingzeist.nl)

De volgende Open Healingavond in Zeist in de praktijkruimte van Touch of Angels zal plaatsvinden na de zomervakantie in een andere vorm dan u gewend bent. Houd de website en Facebook in de gaten voor nieuwe data.

Maandagavond 6 juli zal Healinggroep Zeist weer voor u klaarstaan voor healing op afstand. Aanmelden graag via info@healingzeist.nl .
Op deze manier nemen we u mee tijdens de healing.

Tussen 20.00 uur en 21.00 uur gaat Healinggroep Zeist gezamenlijk healing sturen. Via Skype maken wij verbinding met elkaar en wij zullen de personen die zich hebben opgegeven healing op afstand sturen. U hoeft dus niet zelf verbinding te maken met Skype.

U mag tussen 20.00 uur en 21.00 uur een moment kiezen om de healing te ontvangen. Zoek een rustige plek uit in huis, zacht muziekje erbij, kaarsje branden en in een meditatieve of ontspannen houding zitten. Ga rustig zitten voor ongeveer een kwartier en doe het eventueel gerust samen met jouw partner of gezin.
Stem af op de healing en stel u open om healing te ontvangen.

Mocht u vragen hebben of u wilt zich aanmelden voor healing op afstand, kunt u contact opnemen per mail info@healingzeist.nl.

liefdevolle groet,
Healinggroep Zeist

www.healingzeist.nl/healing-op-afstand/

(De healers werken op vrijwillige basis. Een vrije gift is welkom)