Spirituele ontwikkeling Zeist

Vanaf zondag 15 september Spirituele ontwikkeling in Zeist

Begin de zondagochtend goed vanuit rust en ontspanning. Vanaf zondag 15 september zal, onder begeleiding van Hanke Hermse van Leveninverbinding.nu en Viola Knoppers van Touch of Angels, Praktijk voor Healing en Kinesiologie , de groep Spirituele Ontwikkeling van start gaan. Gedurende 6 zondagochtenden in september t/m december 2019 maak je kennis met meditatie, intuïtie, gidsen/engelen/universum, je eigen kracht en healing.

Deze bijeenkomsten zijn geschikt voor volwassenen die kennis willen maken met deze onderwerpen. Elke ochtend beginnen we met een meditatie. Daarna delen wij met jullie onze kennis en ervaringen die wij de afgelopen 13 jaar hebben opgedaan zoals mediteren en healing. Wij hebben diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van coaching, mediumschap, healing en Kinesiologie.

Vervolgens ga je zelf ervaren en voelen wat energie is. Je krijgt tips om te mediteren, te vertrouwen op je intuïtie, hoe kan je je gids(en) of engelen om hulp vragen, hoe herken je tekens?, hoe kom je meer in je eigen kracht en je maakt kennis met healing.

* aanmelden en/of meer informatie : hankehermse@gmail.com of info@healingzeist.nl

* kosten voor 6 ochtenden: €255,00 p.p. (incl. koffie, thee en een korte persoonlijke (kaart)reading)

* data: zondag 15 & 29 september, 13 oktober, 3 & 17 november en 8 december 2019

* tijd: 10.00-12.30 uur

Spirituele ontwikkeling Zeist