Tarieven

Beste bezoeker, gezien de huidige situatie omtrent de corona-virus bied ik mijn diensten op een andere manier aan dan zoals gebruikelijk in mijn praktijkruimte.

De privéconsulten (kaart)reading/healing/reiki zijn per Skype of telefonisch mogelijk op zaterdag en zondag (10.00-18.00 uur) in de maanden april, mei (en indien nodig langer). U kunt ook een kaartreading op schrift ontvangen per mail.
Hiervoor wordt een ander tarief gehanteerd.

Skype consult of telefonisch consult: €30,00 per 30 minuten (langer wordt naar rato berekend)
Mail consult: €20,00 per vraagstelling/mail
Betaling alleen mogelijk via betaalverzoek (telefoonnummer en internetbankieren nodig)
Mail voor een afspraak of informatie naar info@healingzeist.nl

update 02/04/2020: Als kinesioloog/therapeut is het momenteel voor mij helaas niet mogelijk om kinesiologische behandelingen uit te voeren in mijn praktijk. Hiervoor moet ik namelijk fysiek contact maken met de cliënt bij het spiertesten, 1,5 meter afstand houden niet mogelijk.

Dit aanbod is geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg.

Bij lichamelijke en psychische klachten dient u eerst uw (huis)arts en/of specialist te raadplegen.

Betaling per betaalverzoek of s.v.p. gepast contant. (pinnen niet mogelijk)

KVK 65255216

Vergoedingen Kinesiologie (meer info over Kinesiologie op mijn website Kinesiologie Zeist)

Per 01 oktober 2019 ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG. Mogelijk worden de consulten Kinesiologie (valt onder alternatieve geneeswijze) door uw zorgverzekeraar vergoed. Als u hiervan gebruik wilt maken, dient u de voorwaarden voor vergoedingen van uw zorgverzekering na te lezen of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Per consult ontvangt u een factuur, die u zelf kunt indienen voor (gedeeltelijke) vergoeding. Informeer vooraf bij uw zorgverzekeraar hoe u verzekerd bent, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. kijk op: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/kinesiologie.