Trance Healing en Reiki

Momenteel maak ik tijdens de healing sessies alleen nog gebruik van de veel krachtiger helingsvorm: Meervoudige Merkaba Heling

Met Reiki ben ik in 2002 begonnen en in de jaren daarna ben ik Reiki-master geworden. Vervolgens ben ik na de Academie voor Mediumschap van start gegaan met het intensief beoefenen van trance.  Inmiddels heb ik ruim 12 jaar ervaring met trance, trance speaking en met name trance healing.

Met trance healing stem ik me af op de spirituele wereld en geef de helende energie door.

Reiki is de universele levensenergie om ons heen en in ons. Wij en alles om ons heen is energie. Energie is continue in beweging, zoals in de natuur, de bomen. Elke lente zullen de bladeren groeien, in de zomer heeft de boom volop bladeren om in de herfst zullen de bladeren weer los te laten. In de winter trekt de natuur zich terug.

Op deze wijze is ook de cyclus van de mens, wij zijn tenslotte ook onderdeel van de natuur. Wij groeien en bloeien en trekken mensen en dingen aan, maar hebben ook momenten waar we van alles los laten in het leven. En wij trekken ons terug om afstand te nemen en tot rust te komen. Op deze wijze komt lichaam en geest steeds weer in balans.

Reiki helpt voor de ontspanning, kan verlichting geven aan pijnen en werkt ondersteunend in het genezingsproces bij ziektes en kwalen. Reiki stroomt waar het nodig is en vindt zijn weg in het menselijk lichaam zowel fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel.

De Reiki-behandeling vindt liggend plaats op een behandeltafel. Middels diverse handposities op de voorzijde en achterzijde van het lichaam wordt de behandeling uitgevoerd. Op de achtergrond klinkt rustgevende muziek, waardoor een fijne ontspannen moment wordt gecreëerd.

De behandeling vindt geheel gekleed plaats, alleen de schoenen worden verzocht uit te doen. Het is raadzaam om niet te strakke kleding te dragen ter bevordering van de ontspanning.

Na afloop wordt je een glas water aangeboden om daarna ontspannen naar huis te gaan.

De dagen na een Reiki-behandeling kun je je moe voelen of juist helemaal ontspannen of fit, je slaapt prettiger (beter doorslapen en uitgeruster wakker worden), slaappatroon kan veranderen, verschillende emoties kunnen naar boven komen. Geef alles de ruimte en laat het maar gebeuren. Dit kunnen blokkades zijn die loskomen en geheeld willen worden. Blijf voldoende (1,5 tot 2 liter per dag) water drinken en geef jezelf voldoende rust.

Bij lichamelijke en psychische klachten dient u eerst uw (huis)arts en/of specialist te raadplegen.