Healingavond Zeist

Healingavond in Zeist najaar 2020

Een geschenk voor lichaam en geest”

In het najaar van 2020 gaan we weer van start met de Open Healingavonden. Deze avonden zijn geschikt voor iedereen die graag een keer wil ervaren wat healing inhoud. Je bent uiteraard ook van harte welkom als je reeds bekend bent met healing.

Dit najaar vinden de Open Healingavonden plaats op maandagavond 7 september, 5 oktober, 9 november en 7 december 2020.

Meerdere healers werken tegelijk in één ruimte. Iedereen is welkom om healing te ontvangen en plaats te nemen bij één van de healers. U kunt zich aanmelden voor een healing om 20.00 uur, 20.30 uur of 21.00 uur die ongeveer 15-20 minuten duurt. Er wordt door de healer niet gesproken tijdens de healing, hij/zij concentreert zich op de verbinding met de spirituele wereld.

Via mail, Facebook (hier worden de verschillende data als event gepubliceerd) of bel/sms kun je je aanmelden.

Je kiest een tijdstip (20.00 uur, 20.30 uur of 21.00 uur) en een alternatieve tijdstip, daarna ontvang je een bevestiging met het definitieve tijdstip waarop je wordt verwacht. Het vriendelijke verzoek om niet eerder dan de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Dit geeft ruimte aan de vorige bezoekers om de praktijkruimte te verlaten.

Tijdens de healing hoef je alleen in een ontspannen houding te zitten op een stoel en je open te stellen om healing te ontvangen. De healing en een kort gesprekje zal in totaal 15-20 minuten duren. Daarna word je verzocht om rustig de ruimte te verlaten om in de rust te blijven die je hebt ervaren tijdens de healing.
Neem zelf een flesje water mee als je behoefte hebt om achteraf wat water te drinken of drink bij thuiskomst voldoende water.
De healing heeft een doorgaand effect van 3 tot 4 dagen. Dit betekent dat de werking niet stopt op het moment dat de healer aangeeft dat de healing is beëindigd.

Het is raadzaam om voldoende water te drinken tot enkele dagen na de healing.

Er wordt geen diagnose gesteld, aangezien wij geen artsen zijn. De healing mag beslist niet worden beschouwd als een plaatsvervangende medische behandeling.

In de dagen na de healing kunnen de volgende effecten optreden. Dit hoort bij het genezingsproces en is slechts van tijdelijke aard.

  • een volledige ontspanning
  • een diepere slaap
  • verkleuring van de urine
  • soms lichte misselijkheid
  • een lichte vorm van diarree
  • hoofdpijn

Je kunt ook de naam van een dierbare op een briefje schrijven (s.v.p. thuis alvast schrijven) en op de daarvoor bestemde lichttafel plaatsen of deze naam/namen doorgeven per mail of sms, dan ontvangt deze persoon ook de healing van de avond.

De healers werken op vrijwillige basis. Een vrije gift is welkom om de kosten te dekken en om deze avonden te kunnen voortzetten.

Voel je welkom om je aan te melden voor een healing,

hartelijke groet van Gerie, Carla, Hanke, Trudie, Nel, Hannah & Viola

Initiatief: Healinggroep Zeist
Locatie: Johan van Oldenbarneveltlaan 62 in Zeist, klik hier voor details bezoekadres
Email: healingavond@healingzeist.nl
Bel/sms: 06-57849574