Healing Zeist

Open Healingavond

Healinggroep Zeist zal maandelijks Open Healingavonden organiseren.

Deze avonden zullen plaats vinden bij Touch of Angels – praktijk voor Healing en Kinesiologie in Zeist of online via Zoom. Data voor deze avonden worden op deze website (klik op de link voor data en meer informatie) of via de Facebook-pagina bekend gemaakt.

Healingavond in mijn praktijk: I.v.m. de huidige maatregelen is het nodig om zich aan te melden via de aanmeldknop. Helaas is het niet mogelijk om zonder aanmelding binnen te lopen.
Healingavond online via Zoom: ook graag aanmelden via de aanmeldknop.

Tevens kun je gebruik maken van de lichttafel plaatsen, dan ontvangt deze persoon ook de healing van de avond. Klik hier voor meer informatie.

De healers werken op vrijwillige basis. Een vrije gift is welkom om de kosten te dekken en om deze avonden te kunnen voortzetten.

hartelijke groet van Gerie, Carla, Hanke, Trudie, Nel, Hannah & Viola

De Open Healingavonden zijn een initiatief van Healinggroep Zeist en worden op vrijwillige basis uitgevoerd. Een healing vervangt niet de reguliere gezondheidszorg en bij lichamelijke en psychische klachten dient eerst de (huis)arts te worden geraadpleegd. Het bezoeken/deelnemen van een healingavond geschiedt op eigen verantwoordelijkheid.