Op maandag 12 maart 2018: 20.00-21.30 uur -> Open Healing avond in Zeist

Na een paar mooie Open Healing avonden zal de volgende Open Healing avond in Zeist plaatsvinden op maandagavond 12 maart 2018.

Op deze avond zal Healinggroep Zeist, bestaande uit 5 healers, weer voor u klaarstaan. Aanmelden is niet nodig, voel je vrij om te komen als je graag een healing wilt ontvangen. Deze avonden zijn zeer geschikt om kennis te maken met healing of even een momentje voor jezelf. De ervaring leert dat men na een eerste kennismaking graag terugkomt voor een tweede keer.

Tussen 20.00 uur en 21.30 uur kan men op elk gewenst moment binnenlopen voor een korte healing die ongeveer 15 minuten duurt. De healers werken net zo lang door tot elke bezoeker een healing heeft ontvangen. Ook kunt u de naam van een dierbare op een briefje schrijven en op de daarvoor bestemde lichttafel plaatsen, dan ontvangt deze persoon ook de healing van de avond.

De healing is gratis, de healers werken op vrijwillige basis. Een vrije gift is welkom voor de onkosten en om deze avonden te kunnen voortzetten.

Mocht u vragen hebben, kunt u contact opnemen per mail info@healingzeist.nl.

Wij zien u graag op 12 maart,

Healinggroep Zeist

https://healingzeist.nl/open-healing-avond/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *