Gratis Healingavond in Zeist / Lichttafel (maandelijks)

Agenda Healingavond in Zeist (Joh. van Oldenbarneveltlaan 62) in 2021:
* maandag 13 september 2021
* maandag 11 oktober 2021
* maandag 08 november 2021
* maandag 13 december 2021
(alleen Lichttafel, geen Healingavond, opgeven via geriedekker1@gmail.com)

Reserveren:
Kies een tijdstip om 20.00 uur, 20.30 uur of 21.00 uur. De healing zal circa 15-20 minuten duren.
Kom op tijd, maar niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de gereserveerde tijd.

Voorbereiding voor jezelf:
Zorg voor een rustige komst naar de Healingavond. Dit helpt om rustig de healing te ervaren en te ontvangen. De gastvrouw zal je aan één van de beschikbare healers toewijzen.

Tijdens de healing:
De healers zullen zich eerst voorstellen en zullen je uitnodigen om in een ontspannen houding te gaan zitten. Ontspan, stem je af op de healing en stel je open om healing te ontvangen.

Na de healing:
Na afloop vindt er een hele korte toelichting plaats. Er is geen tijd voor een uitgebreide uitleg i.v.m. de volgende bezoeker. Voor een langere healing en eventueel reading kun je tegen betaling een afspraak maken bij de healer.

De healers werken op vrijwillige basis. Een vrije gift is welkom om de kosten te dekken en om deze avonden te kunnen voortzetten.

Het is raadzaam om voldoende water te drinken tot enkele dagen na de healing.

Er wordt geen diagnose gesteld, aangezien wij geen artsen zijn. De healing mag beslist niet worden beschouwd als een plaatsvervangende medische behandeling.

In de dagen na de healing kunnen de volgende effecten optreden. Dit hoort bij het genezingsproces en is slechts van tijdelijke aard.

  • een volledige ontspanning
  • een diepere slaap
  • verkleuring van de urine
  • soms lichte misselijkheid
  • een lichte vorm van diarree
  • hoofdpijn

Lichttafel

Lichttafel
Tijdens de healingavonden maken we gebruik van een Lichttafel.

Op deze Lichttafel staan de namen van degene die healing willen ontvangen.

De namen worden op briefjes geschreven en dichtgevouwen. Je ontvangt de helende energie van de avond. Deze energie wordt opgebouwd door de samenwerking van de healers met de spirituele wereld, maar ook door de aanwezigen en degenen die zich afstemmen op de energie van de avond. Samen verhogen we de frequentie. Sommige bezoekers die gevoelig zijn kunnen dit zelfs voelen. Ze nemen een bepaalde trilling waar en/of een sensatie door het lichaam (bv. rillingen, rust, kalmte, sereniteit).

Voor een meer intense beleving kun je “actief” meedoen met afstemmen.

Je hoeft alleen een rustig plekje te vinden waar je je op dat moment bevindt en ga met de aandacht naar de ademhaling. Je hoeft niks aan jouw ademhaling te veranderen, alleen waarnemen en rustig doorademen. Daarna stem je je af op de Healingavond. Als je het prettig vindt, kun je gebruik maken van een ontspanningsmuziekje. Dit is niet noodzakelijk, het is wenselijker om in stilte de energie te ervaren.

Het belangrijkste is om je eigen ontspannen houding te vinden. Voor wie meer geoefend is met meditatie, kan die techniek of houding aannemen wat prettig is voor zichzelf.

Neem alleen waar wat er gebeurt, alles is goed. Oordeel niet en wees niet te streng als je afgeleid wordt.

Je kunt jouw naam doorgeven via mail geriedekker1@gmail.com. Het doorgeven van namen voor de lichttafel is kosteloos.

Mocht je vragen hebben, kun je contact opnemen per mail geriedekker1@gmail.com

liefdevolle groet,
Nel, Gerie, Hanke, Viola, Hannah, Trudie & Carla
Healinggroep Zeist

De Open Healingavonden zijn een initiatief van Healinggroep Zeist en worden op vrijwillige basis uitgevoerd. Een healing vervangt niet de reguliere gezondheidszorg en bij lichamelijke en psychische klachten dient eerst de (huis)arts te worden geraadpleegd. Het deelnemen aan een healingavond of healing op afstand geschiedt op eigen verantwoordelijkheid.