Open Healingavond in Zeist / Lichttafel

De afgelopen 4 jaar heb ik samen met Gerie mooie Open Healingavonden georganiseerd en samen met de andere geweldige healers Carla, Hanke, Hannah en Nel en gastvrouw Trudie hebben we vele bezoekers healing mogen geven. Dit waren mooie en bijzondere avonden. Voor de komende tijd heb ik besloten om mij voorlopig alleen te richten op de Meervoudige Merkaba Technieken waarmee ik multidimensionale healingen mag doorgeven. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik samen met deze bijzondere vrouwen deze mooie avonden heb mogen ervaren. Lieve groet Viola

Vanaf november 2022 zal Healinggroep Zeist voortbestaan uit de mooie healers Gerie, Carla, Hanke, Hannah en Nel.
Zij zullen in een andere lokatie de Healingavonden voorzetten en iedereen die behoefte heeft aan healing of kennis wil maken met healing van harte ontvangen. Voor meer informatie en opgeven voor de Lichttafel kun je contact opnemen via de mail geriedekker1@gmail.com


Agenda 2022:
maandag 14 maart 20.00-21.30 uur
maandag 11 april 20.00-21.30 uur
maandag 16 mei 20.00-21.30 uur
maandag 13 juni 20.00-21.30 uur

Healing ontvangen:
Je bent van harte welkom vanaf 20.00 uur. Reserveren is niet nodig, je kunt gewoon binnen lopen tot 21.15 uur. De healing zal circa 15-20 minuten duren.

Voorbereiding voor jezelf:
Zorg voor een rustige komst naar de Healingavond. Dit helpt om rustig de healing te ervaren en te ontvangen. De gastvrouw zal je aan één van de beschikbare healers toewijzen. Mochten de healers bezet zijn, word je verzocht om even te wachten. Je kunt heerlijk ontspannen bij de rustgevende muzie

Tijdens de healing:
De healers zullen zich eerst voorstellen en zullen je uitnodigen om in een ontspannen houding te gaan zitten. Ontspan, stem je af op de healing en stel je open om healing te ontvangen.

Na de healing:
Na afloop vindt er een hele korte toelichting plaats. Er is geen tijd voor een uitgebreide uitleg i.v.m. de volgende bezoeker. Voor een langere healing en eventueel reading kun je tegen betaling een afspraak maken bij de healer.

De healers werken op vrijwillige basis. Een vrije gift is welkom om de kosten te dekken en om deze avonden te kunnen voortzetten.

Het is raadzaam om voldoende water te drinken tot enkele dagen na de healing.

Er wordt geen diagnose gesteld, aangezien wij geen artsen zijn. De healing mag beslist niet worden beschouwd als een plaatsvervangende medische behandeling.

In de dagen na de healing kunnen de volgende effecten optreden. Dit hoort bij het genezingsproces en is slechts van tijdelijke aard.

  • een volledige ontspanning
  • een diepere slaap
  • verkleuring van de urine
  • soms lichte misselijkheid
  • een lichte vorm van diarree
  • hoofdpijn

Lichttafel

Lichttafel
Tijdens de healingavonden maken we gebruik van een Lichttafel.

Op deze Lichttafel staan de namen van degene die healing willen ontvangen.

De namen worden op briefjes geschreven en dichtgevouwen. Je ontvangt de helende energie van de avond. Deze energie wordt opgebouwd door de samenwerking van de healers met de spirituele wereld, maar ook door de aanwezigen en degenen die zich afstemmen op de energie van de avond. Samen verhogen we de frequentie. Sommige bezoekers die gevoelig zijn kunnen dit zelfs voelen. Ze nemen een bepaalde trilling waar en/of een sensatie door het lichaam (bv. rillingen, rust, kalmte, sereniteit).

Voor een meer intense beleving kun je “actief” meedoen met afstemmen.

Je hoeft alleen een rustig plekje te vinden waar je je op dat moment bevindt en ga met de aandacht naar de ademhaling. Je hoeft niks aan jouw ademhaling te veranderen, alleen waarnemen en rustig doorademen. Daarna stem je je af op de Healingavond. Als je het prettig vindt, kun je gebruik maken van een ontspanningsmuziekje. Dit is niet noodzakelijk, het is wenselijker om in stilte de energie te ervaren.

Het belangrijkste is om je eigen ontspannen houding te vinden. Voor wie meer geoefend is met meditatie, kan die techniek of houding aannemen wat prettig is voor zichzelf.

Neem alleen waar wat er gebeurt, alles is goed. Oordeel niet en wees niet te streng als je afgeleid wordt.

Je kunt jouw naam doorgeven via mail geriedekker1@gmail.com. Het doorgeven van namen voor de lichttafel is kosteloos.

Mocht je vragen hebben, kun je contact opnemen per mail geriedekker1@gmail.com

liefdevolle groet,
Nel, Gerie, Hanke, Viola, Hannah, Trudie & Carla
Healinggroep Zeist

De Open Healingavonden zijn een initiatief van Healinggroep Zeist en worden op vrijwillige basis uitgevoerd. Een healing vervangt niet de reguliere gezondheidszorg en bij lichamelijke en psychische klachten dient eerst de (huis)arts te worden geraadpleegd. Het deelnemen aan een healingavond of healing op afstand geschiedt op eigen verantwoordelijkheid.