Gratis Healing ontvangen (maandelijks)

juli 2021 : Op 21 juni hebben we de laatste Healing op afstand gedaan voor de zomervakantie. Healinggroep Zeist komt weer terug in september met de Healingavonden in Zeist. Zodra deze avonden gepland zijn, wordt dit gepubliceerd op deze website.
Veel dank aan de bezoekers en deelnemers van de Healingavonden en Healing op afstand via Zoom.
Fijne zomervakantie en tot in september.
Lieve groet, Healinggroep Zeist


Voorbereiding voor jezelf:
Jij mag voor 20.00 uur de nodige voorbereidingen treffen.
Zoek een rustige plek uit in huis, kaarsje branden en ga in een meditatieve of ontspannen houding zitten. Ga rustig zitten, stem je af op de healing en stel je open om healing te ontvangen.

Op deze manier nemen we je mee tijdens de healing:
Om 20.00 uur maken wij (healers van Healinggroep Zeist en de deelnemers) via Zoom verbinding met elkaar voor een krachtige healing energieveld.
We beginnen met een geleide meditatie. Vervolgens zullen de healers aan de deelnemers en aan de mensen die zich hebben opgegeven voor de lichttafel healing op afstand sturen.

Het is raadzaam om voldoende water te drinken tot enkele dagen na de healing.

Er wordt geen diagnose gesteld, aangezien wij geen artsen zijn. De healing mag beslist niet worden beschouwd als een plaatsvervangende medische behandeling.

In de dagen na de healing kunnen de volgende effecten optreden. Dit hoort bij het genezingsproces en is slechts van tijdelijke aard.

  • een volledige ontspanning
  • een diepere slaap
  • verkleuring van de urine
  • soms lichte misselijkheid
  • een lichte vorm van diarree
  • hoofdpijn

Lichttafel

Lichttafel
Tijdens de healingavonden maken we gebruik van een Lichttafel.

Op deze Lichttafel staan de namen van degene die healing willen ontvangen.

De namen worden op briefjes geschreven en dichtgevouwen. Je ontvangt de helende energie van de avond. Deze energie wordt opgebouwd door de samenwerking van de healers met de spirituele wereld, maar ook door de aanwezigen en degenen die zich afstemmen op de energie van de avond. Samen verhogen we de frequentie. Sommige bezoekers die gevoelig zijn kunnen dit zelfs voelen. Ze nemen een bepaalde trilling waar en/of een sensatie door het lichaam (bv. rillingen, rust, kalmte, sereniteit).

Voor een meer intense beleving kun je “actief” meedoen met afstemmen.

Je hoeft alleen een rustig plekje te vinden waar je je op dat moment bevindt en ga met de aandacht naar de ademhaling. Je hoeft niks aan jouw ademhaling te veranderen, alleen waarnemen en rustig doorademen. Daarna stem je af op de Healingavond. Als je het prettig vindt, kun je gebruik maken van een ontspanningsmuziekje. Dit is niet noodzakelijk, het is wenselijker om in stilte de energie te ervaren.

Het belangrijkste is om je eigen ontspannen houding te vinden. Voor wie meer geoefend is met meditatie, kan die techniek of houding aannemen wat prettig is voor zichzelf.

Neem alleen waar wat er gebeurt, alles is goed. Oordeel niet en wees niet te streng als je afgeleid wordt.

Je kunt jouw naam doorgeven via mail geriedekker1@gmail.com. Het doorgeven van namen voor de lichttafel is kosteloos.

Wij wensen je een heel fijn rustmomentje

De healers werken op vrijwillige basis. Een vrije gift is welkom om de kosten te dekken en om deze avonden te kunnen voortzetten.

Mocht je vragen hebben, kun je contact opnemen per mail geriedekker1@gmail.com

liefdevolle groet,
Nel, Gerie, Hanke, Viola, Hannah, Trudie & Carla
Healinggroep Zeist

De Open Healingavonden zijn een initiatief van Healinggroep Zeist en worden op vrijwillige basis uitgevoerd. Een healing vervangt niet de reguliere gezondheidszorg en bij lichamelijke en psychische klachten dient eerst de (huis)arts te worden geraadpleegd. Het deelnemen aan een healingavond of healing op afstand geschiedt op eigen verantwoordelijkheid.