The Sky is the Limit

Op 5 februari 2018: 20.00-21.30 uur -> Open Healing avond in Zeist

Na een mooie eerste Open Healing avond zal de volgende Open Healing avond in Zeist plaatsvinden op maandag 5 februari 2018.

Op deze avond zal Healinggroep Zeist, bestaande uit 5 healers, weer voor u klaarstaan. Aanmelden is niet nodig, voel je vrij om te komen als je graag een healing wilt ontvangen. Deze avonden zijn zeer geschikt om kennis te maken met healing of even een momentje voor jezelf. De ervaring leert dat men graag na een eerste kennismaking terugkomt voor een tweede keer.

Tussen 20.00 uur en 21.30 uur kan men op elk gewenst moment binnenlopen voor een korte healing die ongeveer 15 minuten duurt. De healers werken net zo lang door tot elke bezoeker een healing heeft ontvangen. Ook kunt u de naam van een dierbare op een briefje schrijven en op de daarvoor bestemde lichttafel plaatsen , dan ontvangt deze persoon ook de healing van de avond.

De healing is gratis, de healers werken op vrijwillige basis. Een vrije gift is welkom voor de onkosten en om deze avonden voort te kunnen zetten.

Mocht u vragen hebben, kunt u contact opnemen per mail info@healingzeist.nl

Wij zien u graag op 5 februari,

Healinggroep Zeist

https://healingzeist.nl/open-healing-avond/